Najmlađa selekcija Zvezde dominirala u Rumuniji

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađa selekcija Zvezde dominirala u Rumuniji

Najmlađa selekcija FK Crvena zvezda, dečaci rođeni 2012, zabeležila je sjajne rezultate na turniru u Temišvaru i osvojila prvo mesto.

Pod trenerskom palicom Ivana Gajića ubedljivo su savladane domaće ekipe, a turnir je završen bez primljenog pogotka za Zvezdine bisere i sa imperesivnom gol razlikom od 33:0.

U prvom susretu pobeđena je ekipa Politehnika (6:0), potom lokalni CFR (11:0), zatim Galaksi (7:0) i na posletku temišvarski Juventus (9:0), čime >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osvojeno prvo mesto na turniru u Rumuniji.

"Dečaci su bili sjajni, prikazali smo dominantnu igru na terenu i pokazali da imamo kvalitet. Van terena su se sjajno ponašali i na pravi način predstavljali klub, tako da sam zadovoljan našim učešćem na turniru u Temišvaru. Pohvalio bih i organizatore koji su nas na sjajan način ugostili. Imali smo priliku da upoznamo legendu Crvene zvezde Miodraga Belodedića, što je bila velika motivacija za sve nas", rekao je Gajić.

Crveno-beli dres u Rumuniji nosili su: Mihajlo Bjelić, Vasilije Ristić, Stefan Nešković, Luka Radošević, Uglješa Borovčanin, Bogdan Isaković, Stefan Mrković, Filip Dujković, Dušan Živanović, Konstantin Nikolić, Uroš Brzak, Uroš Radojević, a sa ekipom je bio i fizioterapeut Milan Selak.

"Rezultat je u drugom planu, u ovom uzrastu mnogo više obraćamo pažnju na njihov smisao za igru, kao i na agilnost i brzinu. Imamo više od 20 dečaka u 2012. godištu, veoma sam zadovoljan selekcijom koju smo izvršili i nastavićemo da je nadopunjujemo. Već sad mogu da kažem da je ovo vrlo talentovana generacija, a osvojen turnir je satisfakcija i dodatan stimulans za nas da nastavimo kvalitetno da radimo", podvukao je Gajić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.