Nadležnima stiže poruka iz Zvezde: Preduzmite mere, sve je očigledno!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadležnima stiže poruka iz Zvezde: ''Preduzmite mere, sve je očigledno!''

Sad se čeka nova reakcija iz FSS.

Kao i jesenas, kada se posle 158. večitog derbija više pričalo o suđenju, nego o samoj igri na terenu, tako je i ovih dana posle još jednog duela ''večitih rivala'', odigranog na stadionu ''Rajko Mitić''.

Ponovo je završeno rezultatom 1:1, ali sada se iz Crvene zvezde žale na nepriznat gol Bena u prvom poluvremenu, uz to osporavaju i regularnost Partizanovog pogotka koji je postgnut desetak minuta kasnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Takođe, smatraju da je i Nemanja Nikolić trebalo da bude isključen...

Na tu temu se u izjavi za ''Informer'' oglasio prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović koji je pozvao nadležne da konkretnije reaguju, iako se predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović oglasio odmah po završetku meča i istakao da je Zvezda oštećena zbog nepriznatog gola.

''Nadležni organi treba da odrade svoj posao, a posla ima. Nama nije u interesu bilo kakvo zaoštravanje situacije jer želimo da se priča o igri Crvene zvezde i rezultatima koje beležimo u Srbiji i Evropi.







Ja shvatam da su sudijske greške sastavni deo igre, ali ove o kojima je reč su drastične. Nadam se da će organi koji se time bave preduzeti odgovarajuće mere jer su stvari toliko očigledne'', objašnjava Mijailović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posla preko glave - 'Disciplinci' zasedaju u sredu!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Pozamašan je spisak sa stavkama koje će nakon 159. "večitog derbija" obraditi Disciplinska komisija FS Srbije...Dva dana nakon 159. "večitog derbija" strasti se polako smiruju, a na to utiče i činjenica da nas već u sredu čeka vanredno kolo Super lige Srbije...Dok akteri duela na stadionu "Rajko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.