Na početku sezone bio je u Zvezdinih startnih 11, hoće li se vratiti među startere?

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na početku sezone bio je u Zvezdinih startnih 11, hoće li se vratiti među startere?

Da li će se nešto promeniti posle prvenstvene pauze?

Crvenu zvezdu tokom jeseni očekuju brojni izazovi, pre svega u Ligi šampiona, počev od gostovanja Bajernu u Minhenu.

Treneru Milojeviću su potrebni svi igrači, spremni za maksimalne napore, a ono što može da ga raduje jeste i to da je štoper Srđan Babić oporavljen od povrede i potpuno je spreman.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


''Pauza je došla u dobrom trenutku, imali smo malo vremena da se odmorimo. Zaista su uzbudljiva dva i po meseca iza nas. Za kratko vreme smo odigali osam evropskih utakmica, ostvarili veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona i zabeležili sve pobede u Superligi.







Ostvarili smo rezultate kakve smo zacrtali na početku sezone i sada moramo da nastavimo da treniramo u visokom ritmu kako bismo nastavili sa dobrim partijama'', istakao je Babić za klupski sajt.

On je sezonu počeo kao starter u tandemu sa Milunovićem, ali sada taj tandem čine Degenek i Milunović. Tokom aktuelnih mini-priprema, Babić se isticao i u ofanzivi, postizanjem golova.

''Imali smo često po dva treninga na dan, radili smo naporno i pripremali se za predstojeće izazove. Bilo je rada ni fizičkoj pripremi, a svakako nam je svima zabavnije kada nas šef podeli u dve ekipe i kada igramo na dva gola.







Svi smo borbeni, ne volimo da gubimo ni na treningu, tako da se trudim i da se trudim i da nekim udarcem glavom iznenadim golmana. Dosta vežbamo i prekide, tako da su to situacije u kojima mogu da zatresem mrežu. Uvek sam maksimalno koncentrisan da sačuvam mrežu, to mi je kao štoperu najvažnije'', istakao je Babić.

Zvezda narednog vikenda, u subotu od 18 časova, dočekuje ekipu Inđije.

''Svakako će nam značiti da sa pobedom i u dobrom raspoloženju krenemo da se spremamo za put u Minhen gde ćemo otpočeti takmičenje u grupi. Očekujemo uzbudljivu jesen, u Ligi šampiona nema lakih protivnika, ali verujem da će nam naše jedinstvo i borbenost mnogo pomoći da obradujemo naše navijače'', poručuje Babić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.