NUŽNE PROMENE Dokle će Milojević zbog nekih igrača da seče granu na kojoj sedi?

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUŽNE PROMENE Dokle će Milojević zbog nekih igrača da seče granu na kojoj sedi?

Rekao, pa delimično porekao… Posle meča sa Inđijom trener Crvene zvezde Vladan Milojević je poručio da gubi strpljenje s nekim igračima. Izgleda da je čovek jako trpeljiv…
Kvota naše kladionice na pobedu PSV protiv Sportinga je 1.75.
Za neke Milojević nije imao strpljenja (Ebisilio, recimo), a za neke ga ima u neograničenim količinama (ranije Čaušić, sada Jovančić). Upravo o Jovančiću želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da kažemo koju.
Koliko je bio dobar u prošloj Ligi šampiona, toliko je sada loš. Ne samo u Ligi šampiona, već i u Superligi Srbije. Duel na Alijanc areni je pokazao koliko je on avion od papira naspram mlaznjaka u dresu nemačkog šampiona. Ispada da svi oni loši pasovi koji su praktično otišli u noge protivniku za opasne napadedomaćina nisu bili katastrofalni jer Bajern te greške nije pretvorio u gol(ove). Međutim, onoliko grešaka na poziciji na kojoj on igra nedopustive su za ovaj rang takmičenja. U stvari, za bilo koji rang.
I praktično kako god da igra – Jovančić igra. U redu, Milojević verovatno vidi nešto što se ne vidi običan gledalac, ali nije moguće da ne vidi koliko je Miloš Vulić “plemenitiji” igrač. Za onih 28 minuta u Minhenu pokazao je ono što Jovančić ne pokazuje već dugo. Zna da zadrži, povuče i preda loptu. Uz minimalni broj grešaka.
U sportu nema emocija. Ako one postoje, nauštrb rezultata ili kvaliteta igre, onda kao trener sami sebi sečete granu na kojoj sedite. Jasno je da posle tri uspešne evropske godine Milojević može da sedi na klupi Crvene zvezde praktično onoliko dugo koliko on to bude hteo. Međutim, jasno je i da zbog Jovančića, pre njega Ivanića i Bena, sam sebi čini medveđu uslugu. Nužne su promene. U fudbalu, kako i sam Milojević ima običaj da kaže – juče ne postoji.
POSLE PORAZA U MINHENU Zvezdin problem je nešto drugo



The post NUŽNE PROMENE Dokle će Milojević zbog nekih igrača da seče granu na kojoj sedi? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.