NUDE MU 7 I PO MILIONA: Mirotić dobio moćnu ponudu - Da li sada usmeni dogovor sa crveno-belima otpada?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 14:51

NUDE MU 7 I PO MILIONA: Mirotić dobio moćnu ponudu - Da li sada usmeni "dogovor" sa crveno-belima otpada?

Šta će odlučiti?

Posle potpisa Kostasa Slukasa za Panatinaikos, ostaje još da vidimo gde će Nikole Mirotića i košarkaška Evropa će se makar na trenutak smiriti i splasnuće do sada neviđena euforija. Španski košarkaš prema pisanju novinara Matee Andreanija ima dve ponude.

Iako su se spominjali Crvena zvezda i Partizan, kako prenosi Andreani Mirotić ima na stolu grčke velikane - Olimpijakos i Panatinaikos.

On je postigao usmeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor sa pirejskim crveno-belima, ali je ponuda "zelenih" 7.5 miliona na dve sezone, što je za milion i po više od onoga što nudi ljuti rival.

After Kostas Sloukas, Panathinaikos Athens is trying to “steal” Nikola Mirotic also.

Olympiacos offer: 6 mln € / 2 yrs

Panathinaikos offer: 7.5 mln € /2 yrs

The player had a vocal agreement with Olympiacos but now is up to him.#EuroLeague #Transfers #Ολυμπιακός #Παναθηναϊκός

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 9, 2023

Ostaje da vidimo da li će Mirotić krenuti putem Slukasa, koji je odabrao finansijski jaču ponudu Panatinaikosa u odnosu na onu Fenerbahčea ili će ispoštovati "dogovor".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.