NOVO OKUPLJANJE: Pola reprezentacije u Istanbulu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO OKUPLJANJE: Pola reprezentacije u Istanbulu (FOTO)

Nije prošlo ni nedelju dana od kada su se rastali nakon što su sa selekcijom Srbije osvojili srebrnu medalju na Mundobasketu u Španiji, a više od pola naše reprezentacije se ponovo srelo u Istanbulu gde će se u naredna četiri dana odigrati jedan od jačih pripremnih turnira.

Pored Crvene zvezde u grupi B se nalaze još moskovski CSKA i domaći Fenerbahče, a u te tri ekipe se nalazi čak pet reprezentativaca Srbije – Nikola Kalinić, Stefan Jović, Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Teodosić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović koji su iskoristili priliku da naprave zajedničku fotografiju.
FOTO: Twitter

Pored njih petorice igraće još Nenad Krstić i Stefan Marković čiji Anadolu Efes i Unikaha su svrstani u drugu grupu zajedno sa Olimpijakosom, koji je jedini tim u kojem nema naših reprezentativaca.
Crvena zvezda će prvi meč odigrati u utorak od 19.15 sati protiv CSKA, dan kasnije u istom terminu rival crveno-belima će biti Fenerbahče, a sve utakmice našeg kluba biće direktno prenosšene na Sport klubu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

KOMPANI NE RAZMIŠLJA O ‘ĐAVOLIMA’: Siti, Arsenal i Čelsi će se boriti za titulu


VEČITI RIVALI ALI I PRIJATELJI: Pečnik: Družim sa Brankom Ilićem


NBA: Brus Boven: Hjuston je klub bez trenera, Mekhejl je užasan





Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.