Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2024, 22:19

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Fudbaleri glavni osumnjičeni za zločin, a jedan igra u Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Svi su u šoku Užasavajući događaj iz sveta MMA i srpskog sporta dobija svoj epilog kako su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali počinioce brutalnog ubistva Stefana Savića, srpskog reprezentativca i MMA borca, koje se desilo 25. februara. Osumnjičeni su dvojica fudbalera – Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), za kojima su raspisane potrage. Marko ... Read more
The post NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Fudbaleri glavni osumnjičeni za zločin, a jedan igra u Crvenoj zvezdi! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Otkriven motiv ubistva MMA borca u Beogradu, izboden iz osvete zbog tuče od pre 2 godine

Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2024, 10:09

Iza stravičnog ubistva Stefana Savića (23) na Dorćolu za koje su osumnjičeni Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) stoji osveta, za događaj od pre dve godine.. Policiija traga za dvojicom osumnjičenih za surovi zločin koji se dogodio 25. februara na Dorćolu u Dunavskoj ulici. U javnosti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.