NOVI ADUT ĐUROVSKOG: Ovo je Zvezdin tim za Ivanjicu (SASTAV)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ADUT ĐUROVSKOG: Ovo je Zvezdin tim za Ivanjicu (SASTAV)

Nema previše mesta za kombinatoriku, a tim Crvene zvezde za koji se očekuje da u finišu sezone može da ostvari cilj je spreman.
Trener Boško Đurovski je za gostovanje u Ivanjici najavio minimalne promene u startnoj postavi, u odnosu na tim koji je u subotu savladao Mladost iz Lučana.
Jesenas je Zvezda kraj Moravice slavila sa 3:2.
Kako HotSport saznaje, jedina promena je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na mestu krila, gde bi Nemanja Milić trebalo da zameni Slavoljuba Srnića. Bivši napadač Spartaka se oporavio od povrede, i nalazi se u usponu forme, što je potvrdio i golom na prethodnom meču. 
Kao „džoker“ biće Mihailo Ristić, a iznenađenje je da će na klupi biti i Milan Pavkov.
U Beogradu su ostali Nenad Milijaš i Džon Ruiz.

Očekivani sastav Crvene zvezde za meč sa Javorom:
Kahriman, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Kanga, Milić, Plavšić, Boaći


The post NOVI ADUT ĐUROVSKOG: Ovo je Zvezdin tim za Ivanjicu (SASTAV) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.