NISU SVI ISTI: Hrvati su kritikovali Đokovića, a sada iz komšiluka pljušte i pohvale (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SVI ISTI: Hrvati su kritikovali Đokovića, a sada iz komšiluka pljušte i pohvale (FOTO)

Mnogo bure podiglo se posle utakmice između Crvene zvezde i Cedevite, a sada je iz Hrvatske stižu i nešto drugačije vibracije.

Naime, posle svih negativnih komentara zbog njegovog prisustva i navijanja za svoju Crvenu zvezdu protiv hrvatskog šampiona, mediji u komšiluku čak su tražili i kaznu za najboljeg tenisera sveta od ATP-a, a ujedno i kaznu za Zvezdu od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrolige.
Međutim, na T Portalu izašao je članak koji potvrđuje da nisu svi bili tog stava.
– Gromko je navijao navijački poklič kojom Delije uporno nadglasavaju omraženu himnu Eurolige, skakao na svaku tricu, bodrio košarkaše kluba za koji navija i pjevao pjesmu kojom se prisjećaju da je Kosovo jednom bilo dio njihove zemlje. Sve u svemu, sasvim legitimno… Navijački, ljudski. Ponosan je na svoju zemlju, kao i svi domoljubi kod nas, njih, u Češkoj, Armeniji ili Bangladešu.

– Internet ‘vidi sve’ i želim vjerovati da bi njegov eventualni prelazak granice dobrog ukusa, odnosno pjevanje đeneralu i ostalim zločincima bilo tko u dvorani snimio i tako pojačao njima iznimno privlačan mit. Nikakve snimke koja sugerira da je učinio nešto slično nisu objavljene i prema prikazanom – Čovjek je ostao čovjek.
– Od svojih početaka smiruje tenzije i dokazuje da je iznad mećave koja razdvaja. Još kao tinejdžer je pred dvoranom ispunjenom srpskom dijasporom rekao da nije Hrvat nego Srbin, ali da je to vrlo slično. Zatim je u vrućoj atmosferi Davis cupa u Splitu svojim dvodnevnim ponašanjem zaslužio pljesak koji je bilo možda i najteže zaslužiti – stoji između ostalog u tekstu na sajtu tportal.hr, gde je Noletu kao suprotnost pomenut Marko Pantelić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.