NISU IH SHVATILI OZBILJNO: Bugarski mediji opleli po Ludogorecu, omalovažavajući Zvezdu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU IH SHVATILI OZBILJNO: Bugarski mediji opleli po Ludogorecu, omalovažavajući Zvezdu! (FOTO)

Natpisi u medijima u Bugarskoj dan posle utakmice između Ludogoreca i Crvene zvezde nimalo nisu ‘nežni’ prema šampionu svome zemlje.

Već smo prenosili pisanja bugarskih medija pre utakmice i njihove strahove vezane za navijače Crvene zvezde, koje su masovno i pohapsili uoči samog meča tokom jučerašnjeg dana.
Tokom same utakmice u Razgradu shvatili su Bugari da su Delije uvek 12. igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svog tima, bilo to u gostima, a posebno na domaćem terenu. Međutim, i pored toga, mediji su kivni na igrače Ludogoreca jer nisu uspeli da izvojevaju pobedu.
NAGLO SKOČILA CENA: Od sutra počinje prodaja karata za revanš sa Ludogorecom
Posebno kritičan je portal ‘Sedam dana fudbala’ koji se bukvalno podsmeva Ludogorecu, i to omalovažavajući učinak Zvezde u poslednjih 10 godina!
– Remi 2:2 daje Ludogorecu šansu za prolaz dalje sa pobedom u revanšu u Beogradu, ali su igrači već upali u ‘igranku’ srpskog tima. Samo oni i amateri s Malte nisu uspeli da na svom terenu savladaju Crvenu zvezdu u poslednjih 10 godina! Čak je i Levadija iz Estonije uspela da slavi sa 1:0, a Ludogorec je primio čak dva gola – stoji u tekstu.

Takođe, u nastavku stoji još jedna opomena treneru i igračima ‘lude šume’ pred revanš – Delije.
– Trener Dermendžijev moraće da trgne ekipu, jer na ‘maloj Marakani’ će Zvezdu nositi 50.000 navijača i igrači Ludogoreca će morati da budu psihički jaki da bi izdržali taj pritisak i došli do rezultata koji ih vodi dalje – objašnjeno je u tekstu.
The post NISU IH SHVATILI OZBILJNO: Bugarski mediji opleli po Ludogorecu, omalovažavajući Zvezdu! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZABORAVLJEN PROTIV LUDOGORECA: Hugo Vijeira se oglasio na Instagramu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016

Portugalac je posle jučerašnjeg meča Zvezde sa Ludogorecom pao u drugi plan usled dobre ofanzivne partije crveno-belih, ali bez njega u sastavu.. . Dan pred meč, 25. jula, Hugo Vijeira je proslavio svoj 28. rođendan. Delijama to nije promaklo, pa su mu putem društvenih mreža to i čestitali, a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.