NIJE SAMO REAL: Još jedan evroligaški tim nudi BRDO PARA da dovede Kampaca u svoje redove

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 10:44

NIJE SAMO REAL: Još jedan evroligaški tim nudi BRDO PARA da dovede Kampaca u svoje redove

Mnogo klubova ga želi, ali pare su tu najveći problem.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je konačno ušao u pravu formu, ali to se desilo kasno za Crvenu zvezdu da izbori plasman u plej-of Evrolige.

Sada ostaje da se vidi gde će igrati sledeće sezone. Zvezda i Real su najveći kandidati da ga imaju u svoji redovima, ali i Panatinaikos ozbiljno želi da im on bude okosnica novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima.

Prema rečima novinara Tolisa Kocijasa za "SDNA" panatinaikos neće žaliti novac kako bi u svoje redove doveli Fakunda Kampaca.

Takođe, pominje se i Nik Kalates koji bi trebalo da raskrsti sa Fenerbahčeom, pa je očekivano da jedan od njih dvojice ili možda obojica ponesu dres tima iz Atine sleeće sezone.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.