NIJE MOGLO GORE: Crvena zvezda dobila NAJTEŽEG rivala na evropskom putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

NIJE MOGLO GORE: Crvena zvezda dobila NAJTEŽEG rivala na evropskom putu

Uvek postoji šansa.

FK Crvena zvezda je dobila rivala u prvoj fazi omladinske Lige šampiona. Igraće sa francuskim Anžerom i čini se da mladi tim crveno-belih teško da je mogao da dobije težeg protivnika u ovoj fazi.

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks je 3,05, a kvota na 3+ je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester

Ove godine će zbog situacije sa virusom korona biti preskočena grupna faza, tako da će fudbaleri Crvene zvezde igrati samo jednu utakmicu u ovoj fazi. Žrebom je odlučeno da će meč biti odigran u Francuskoj.

Žreb je podeljen u dva dela, pa su tako u jednom delu omladinski šampioni država, a u drugom omladinske ekipe timova koji igraju seniorsku Ligu šampiona.

Prošle sezone Crvena zvezda je prošla grupnu fazu, ali je onda u nokaut fazi izgubila od Midjitlenda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.