Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Bivši igrač Zvezde za 37 minuta debija u bundesligašu postigao šest golova!

Prva, mada nezvanična utakmica, ali će je Srbin dugo pamtiti.

Luka Jović je imao neverovatno poluvreme protiv Heftriha.
Nemački niželigaš je ‘pretrpeo’ 15 golova na današnjem prijateljskom okršaju sa Frankfurtom, a strelac čak šest bio je nekadašnji igrač Crvene zvezde i Benfike.
Hrvatski strateg, Niko Kovač, je Jovića uveo u drugom poluvremenu, i po svemu sudeći se nije pokajao. U rasponu od 37. minuta je srpski internacionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uspeo da u šest navrata savlada čuvara mreže Heftriha.
– Ovo je tek početak priprema, limitiran rival, ali mnogo je važno što su naši napadači Haler i Jović odmah počeli da postižu golove. To je dobro za njihovo samopouzdanje, izjavio je Kovač posle utakmice.
Srbin je prvo pogodio u 47. minutu, a goleadu je završio u 84. Između toga, strelac je bio u 52, 73, 74 i 81. minutu prijateljske utakmice.
The post NEVEROVATNO: Bivši igrač Zvezde za 37 minuta debija u bundesligašu postigao šest golova! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.