Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA: Crvenu zvezdu izbacuju iz Evrolige?!

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su pobedom nad Cedevitom plasman u najjače evropsko takmičenje, ali, prema poslednjim informacijama, Zvezda bi mogla da ostane bez šanse da se bori za plasman na završni turnir koji će biti održan u Beogradu!
Crvena zvezda je fantastičnim partijama postala pravi hit Evrolige prošle sezone, i pobeda je nedostajala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da crveno-beli budu među najboljih osam ekipa. 
Mnogi su se nadali da će Zvezda napraviti iskorak i formirati tim koji će napasti plasman na završni turnir, ali je, prema poslednjim informacijama koje je prvobitno plasirao Informer, samo učešće sada dovedeno u pitanje.
Naime, Evroliga je 2015. godine uvela finansijski fer-plej, prema kom je zabranjeno učešće ekipama koje imaju neizmirena dugovanja prema bivšim ili sadašnjim igračima, i koji zahteva da ekipe imaju budžet od četiri miliona evra.
Kako Crvena zvezda još uvek ima dugovanja prema bivšim košarkašima, a aktuelni prvotimci su za godinu dana primili samo tri i po plate, dok je Dejan Radonjić dobio samo jednu i po, veliko je pitanje šta će biti.
Crvena zvezda je zbog toga pokrenula akciju „Doniraj da dominiraš“, u kojoj navijači mogu da pomognu klubu, kao i kupovinom sezonskih karata.
 
 
 
The post NEVERICA: Crvenu zvezdu izbacuju iz Evrolige?! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kriza drma srpsku košarku: Zvezda duguje 470.000 evra, Partizan blokiran za 225.000

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2017

Teška situacija u dva najveća srpska kluba..Kriza drma srpsku košarku i njene najveće klubove Crvenu zvezdu i Partizan. Srpski giganti imaju ozbiljna finansijska dugovanja, koja im sasvim sigurno remete poslovanje...Crveno-beli prema pisanju dnevnog lista Informer dužni su bivšim igračima 470.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.