NEOČEKIVANO: Ljubimac Grobara NAPUŠTA klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 10:52

NEOČEKIVANO: Ljubimac Grobara NAPUŠTA klub!

Odlazi iz Srbije.

Kamerunski fudbaler Abubakar Oumaru više nije fudbaler kruševačkog Napretka.

Kamerunski napadač, koji je svojevremeno igrao i za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Partizan raskinuo je ugovor sa „čarapanima“ i slobodan je u izboru nove sredine, piše „Sportski žurnal“.

Oumaru (33) je imao sporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa bivšim pedsednikom Napretka Markom Miškovićem i kako je i sam naveo potražiće novu sredinu van granica Srbije.

Novak Đoković večeras (20.30) u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju igra protiv Španca Bautiste i veliki je favorit s kvotom 1,15 na keca, dok pobeda Đokovića od 2:0 nosi kvotu 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Bautista.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.