Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAZIRE SE PRVI TIM: Zvezda u isto vreme igra dve utakmice, da li je ovo sastav za Ligu šampiona? (FOTO)

Od 18 časova Crvena zvezda igra dva paralelna meča sa Pandurima i protiv Krškog. Uz manje izmene ovo bi trebalo da bude Božovićev izbor za početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda odigraće ovog popodneva dva meča u isto vreme, a zanimljiv je izbor prvog, odnosno, drugog tima Miodraga Božovića.
Protiv jačeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << protivnika, Pandura, Crvena zvezda nastupiće u sastavu, koji bi uz eventualno novajlije koji se čeka Pabla Mučea i povređenog Damijana Le Taleka trebao da vodi tim u pohodu ka elitnom takmičenju.
Meč sa Pandurima naš tim igra u sastavu: Kahriman, Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez, Donald, Kanga, Avramovski, Katai, Srnić i Vieira.
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 5, 2016

Sa druge strane, protiv Krškog je izašao drugi tim koji će vrebati svoju šansu da se ubaci u prvi i možda baš dana se neko od njih dokaže u duelu koji je počeo u 18 sati.
Protiv Krškog igraju: Supić, Petković, Rendulić, Mičel, Milošević, Račić, Babunski, An. Luković, Plavšić, Joveljić i Orlandić #fkcz
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 5, 2016

The post NAZIRE SE PRVI TIM: Zvezda u isto vreme igra dve utakmice, da li je ovo sastav za Ligu šampiona? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRVA PRIJATELJSKA: Zvezda ‘B’ pregazila Krško

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2016

Crvena zvezda “B” koju je predvodio Miodrag Grof Božović savladala je Krško sa ubedljivih 5:1 (5:0).. . Crvena zvezda je u isto vreme igrala dve prijateljske utakmice u kojima je “A” tim igrao sa Pandurima, a “B” tim protiv Krškog. “B” tim je slavio sa ubedljivih 5:1, a blistao je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.