NAMERAČILI SE NA ZVEZDINE ŽELJE: Salcburg opet otima igrača šampionu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 18:25

NAMERAČILI SE NA ZVEZDINE ŽELJE: Salcburg opet "otima" igrača šampionu Srbije

Blizu je finalizacija dogovora.

Prema izvorima iz Italije i Austrije, FK Salcburg je prilično zainteresovan za reprezentativca Srbije Aleksu Terzića.

On je karijeru započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde. U sezoni 2018/19 debitovao je za prvi tim, ali odigrao je svega dve utakmice. Fiorentina ga je kupila godinu dana kasnije uz obeštećenje od 1,7 miliona evra.

Sezonu je proveo na pozajmici u Empoliju, a za Violu je odigrao 51 utakmicu, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan gol, imao i pet asistencija. Za reprezentaciju Srbije Terzić je odigrao pet mečeva.

Bilo je pominjanja da bi mogao da se vrati u Zvezdu, ali izgleda da je to bio preveliki zalogaj za crveno-beli. Tako je Salcburg uzeo i drugu Zvezdinu želju pošto je prethodno doveo napadača TSC-a Petra Ratkova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.