NAJVEĆI HENDIKEP: Marjanović otkrio ko će najviše nedostajati u derbiju

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI HENDIKEP: Marjanović otkrio ko će najviše nedostajati u derbiju

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak oko 13 sati vratili su se iz Madrida sa gostovanja Realu u okviru osmog kola E grupe Top 16 faze Evrolige, a već u nedelju od 19 časova očekuje ih derbi protiv Partizana.  

Marjanović ističe da će umor biti problem za njegov tim, kao i izostanak Branka Lazića koji će po njegovom mišljenju najviše nedostajati.
- Imali smo praktično dve neprospavane >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << noći. U odlasku i u povratku iz Madrida smo marali da ustanemo u četiri sata ujutro, tako da nam je san preko potreban, ali vremena za odmor neće biti – rekao je Marjanović za sajt kluba.
Osim problema sa umorom, koji je zbog ubitačnog ritma utakmica ove sezone za crveno-bele postao akutni, trener Dejan Radonjić u meču 23. kola ABA lige sa Partizanom neće moći da računa ni na Branka Lazića, koji je zbog povrede propustio duel sa Madriđanima. 
- Problemi sa povredama nas zaista muče u poslednje vreme. Još od duela sa Albom u Evroligi krajem januara povređen je prvo bio Jović, potom Dangubić i sad Lazić. Odsustvo Branka Lazića za nas je veliki hendikep, jer je svima dobro poznato o kakvom borcu se radi, pa ćemo zato svi morati da se dodatno potrudimo da nadoknadimo njegovo odsustvo – naglašava Marjanović.  
FOTO: STARSPORT Prednost za Partizan biće i činjenica da su crno-beli imali mnogo više vremena da se pripreme za novi derbi nakon duela u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.
- Od našeg poslednjeg duela u Kupu Radivoja Koraća mi smo odigrali još dva meča, tako da je Partizan imao mnogo više vremena za pripremu utakmice. Bili smo pod mnogo većim opterećenjem tako da će oni biti odmorniji i sigurno će imati više svežine. U ovom meču Partizan je domaćin i imaće veliku podršku svojih navijača – konstatuje Marjanović i dodaje:
- Očekuje nas jako težak meč. Partizan ima odličan i iskusan tim sa zaista vrhunskim igračima koje predvodi Saša Pavlović. Dovoljno je samo reći da je 10 godina proveo u NBA ligi i svima je jasno o kakvom se košarkašu radi. Tepić i Mačvan imaju reprezentativno iskustvo, kapiten Milosavljević je motor ekipe, a Milutinov izrasta u vrhunskog centra. Imaju i nekoliko mladih i veoma talentovanih igrača poput Marinkovića i Andrića koji se ozbiljno nameću u najjačoj konkurenciji. Evidentno je da igraju sve bolje kako sezona odmiče i svesni smo koliko je težak zadatak pred nama.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.