NAGLO SKOČILA CENA: Od sutra počinje prodaja karata za revanš sa Ludogorecom

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGLO SKOČILA CENA: Od sutra počinje prodaja karata za revanš sa Ludogorecom

FK Crvena zvezda objavila je cene karata za predstojeće mečeve protiv Metalca u Superligi i Ludogoreca u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda oduševila je zvezdašku javnost sinoćnim nastupom u Razgradu, igrom i rezultatom kojim je dala veliku nadu Delijama da mogu do grupne faze nekog od evropskih takmičenja.
Do toga ih deli jedan meč, revanš sa Ludogorecom u Beogradu za koji duel sutra počinje prodaja karata. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Cene su veće nego pre nedelju dana protiv Valeta, što je u neku ruku i razumljivo. Nema sumnje da će u utorak, 2. avgusta od 20:30h na stadionu ‘Rajko Mitić’ biti priređen veliki spektakl.
Prodaja počinje sutra u 11 časova i trajaće do početka meča, odnosno, dok ih bude bilo u prodaji.

Cene karata za utakmicu sa Ludogorecom:
Sever – 800 dinara
Jug – 800 dinara
Istok – 1.200 dinara
Zapad – 1.500 dinara
Vip1 i Vip2 – 3.000 dinara
Vip Galerija – 4.000 dinara


 
Takođe, u isto vreme počeće i prodaja za meč protiv Metalca u okviru Superlige Srbije koji se igra u petak od 20 časova.
Sever – 300 dinara
Istok – 400 dinara
Zapad – 500 dinara
Vip1 i Vip2 – 1.000 dinara
Vip Galerija – 1.500 dinara

The post NAGLO SKOČILA CENA: Od sutra počinje prodaja karata za revanš sa Ludogorecom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT ANALIZA: ‘Bahati’ Bugari i zadovoljna Crvena zvezda, ko će dalje? (ANKETA) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016

Crvena zvezda je u Razgradu odigrala 2:2 protiv favorizovanog Ludogoreca i na taj način stekla “lep”, ali i “opasan” rezultat pred revanš meč u Beogradu za šest dana i dok su u Zvezdi zadovoljni, Bugari se ponašaju kao da idu u goste Krusejdersu, a ne na prepunu Marakanu, uz zaborav na Milsami...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.