NA ČISTOM SRPSKOM JEZIKU: Vildoza se obratio navijačima Zvezde na rastanku - imao je šta da kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 20:43

NA ČISTOM SRPSKOM JEZIKU: Vildoza se obratio navijačima Zvezde na rastanku - imao je šta da kaže

Zavoleo je Beograd.

Argentinski bek Luka Vildoza u ponedeljak je i zvanično postao novi igrač atinskog Panatinaikosa, a na društvenim mrežama se oprostio od Crvene zvezde, tima u kojem je proveo najveći deo protekle sezone.

Vildoza je sa timom iz „OAKA arene“ ugovorio trogodišnju saradnju, a ostaje da se vidi koji će igrači još pojačati tim koji će u naredniom periodu voditi Ergin Atamana.

- Bilo je zadovoljstvo predstavljati i nositi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno-beli dres ove sezone. Želeo bih da se zahvalim svim svojim saigračima, klupskom osoblju i navijačima na neverovatnoj podršci tokom čitave godine. Zbog vas sam se osećao posebnim. Bez sumnje, ova sezona će uvek imati svoje mesto u mom srcu - napisao je Luka Vildoza na društvenim mrežama.

- Zvezdaši, hvala na svemu - naposletku je na srpskom napisao 27-godišnjak iz Mar Del Plate.

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

Argentinski reprezentativac je dosad u profesionalnoj karijeri nastupao za Kilmes iz rodnog grada, Baskoniju iz Vitorije i kratko za Milvoki Bakse.

Sa crveno-belima je osvojio Kup Radivoja Koraća i titulu šampiona Srbije, a u Evroligi je u proseku na 24 utakmice beležio 12,6 poena (49% iz igre, 36% za tri), 2,5 skokova, 3,9 asistencija i 2,6 ukradenih lopti.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tea Katai, supruga Aleksandra Kataija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vildosa: Nedović i Adetokumbo su mi rekli da dođem u Panatinaikos

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 10:15

Argentinski košarkaš Luka Vildosa razgovarao je za klupski sajt Panatinaikosa prvi put od dolaska u Atinu...Plejmejker je stigao iz redova Crvene zvezde i sumirao prve utiske..."Osećaj je sjajan. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.