Vildosa: Nedović i Adetokumbo su mi rekli da dođem u Panatinaikos

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 10:15

Vildosa: Nedović i Adetokumbo su mi rekli da dođem u Panatinaikos

Argentinski košarkaš Luka Vildosa razgovarao je za klupski sajt Panatinaikosa prvi put od dolaska u Atinu.

Plejmejker je stigao iz redova Crvene zvezde i sumirao prve utiske.

"Osećaj je sjajan. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima “, rekao je na početku Vildosa.

Govorio je i o navijačima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Poznajem navijače Panatinaikosa, jer sam igrao u OAKA-i kao protivnik, ali i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je... luda. Oni vole tim i izražavaju ga na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam da to doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima", ističe Vildosa.

Zatim je Luka Vildosa pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu, ali i u Erginu Atamanu.

"Moji lični ciljevi uvek idu podruku sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu“, rekao je on i dodao:

"Mislim da ćemo u novoj godini imati veoma jak tim. Trener Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Veoma sam optimističan da ćemo imati dobru sezonu."

Na pitanje da li je razgovarao sa nekim bivšim igračem pre nego što je doneo odluku da potpiše za Panatinaikos, argentinski bek je otkrio šta su mu rekli Tanasis Adetokumbo i Nemanja Nedović.

"Razgovarao sam sa Tanasisom, koga poznajem iz vremena u Milvokiju, kao i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine”, istakao je Argentinac.

U završnoj reči je pozvao navijače da pomognu timu u predstojećoj sezoni.

"Kao što sam ranije pomenuo, ne volim velike reči. Sve što mogu da im obećam je da ću vredno raditi i svaki dan dati sve od sebe da pomognem timu. Navijači Panatinaikosa znaju kako da podrže svoj omiljeni tim i poguraće nas da prevaziđemo naše takmičarske granice. Potrebni su nam na našoj strani u svim utakmicama. Jedva čekam da ih vidim“, zaključio je Vildosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VILDOSA O DOLASKU U PAO: „Nedović mi je rekao da dođem u Panatinaikos“!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2023

Argentinac je po prvi put govorio o transferu u Grčki klub Doskorašnji igrač Crvene zvezde, Luka Vildosa, stigao je u Atinu na potpis ugovora i predstavljane u novom klubu, Panatinaikosu. Sjajni Argentinac je za klupski sajt govorio o prvim utiscima i njihovim navijačima. – Osećaj je sjajan. Osećam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.