Muslin: Želja postoji, čekam rasplet

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: "Želja postoji, čekam rasplet"

Bivši trener Crvene zvezde i nekoliko ruskih klubova Slavoljub Muslin ne krije da želi za kormilo reprezentacije Srbije, ali poziva na strpljenje do konačnog raspleta.

Nakon jučerašnje ostavke koju je Radovan Ćurčić podneo na selektorsku funkciju postalo je jasno da će "Orlove" ka Mundijalu povesti neko nov.

Danima se spekulisalo da je mesto na klupi reprezentacije Srbije rezervisano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Slavoljuba Muslina (63) koji ne krije da su pregovori sa čelnicima FS Srbije započeti ali poziva na strpljenje.

"I dalje sam jedan od kandidata, videćemo uskoro rasplet. Nije tajna da sam imao određene kontakte i ragovore sa ljudima iz Saveza, ali ništa nije do kraja precizirano" kaže Muslin za dnevni list "Sport".

Ukoliko bude dobio poverenje Saveza Slavoljub Muslin će imati težak posao da "Orlove" odvede na Mundijal u Rusiji što bi bilo prvo veliko takmičenje za nacionalni tim posle osam godina.

"Duži period reprezentacija je na margini. Pad je ustaljen još posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, pa bilo ko da dođe za selektora, vreme mu neće biti saveznik. Ali, sa druge strane, uvek ima kvalitetnih igrača" konstatuje Muslin.

U paketu sa novim selektorom reprezentacija će dobiti i novog direktora, pošto je za Radovanom Ćurčićem nacionalni tim napustio i Savo Milošević.

Očekuje se da nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Goran Bunjevčević bude naslednik Sava Miloševića, a sve odluke bi mogle da budu ozvaničene krajem maja, nakon izbora u FS Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.