Milošević: Ostavka je moralni čin

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ostavka je moralni čin

Bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na SP, rekao je Savo Milošević Savo Milošević je podneo ostavku na mesto direktora nacionalnog tima Srbije. Svoju odluku obrazložio je, a sajt FSS je preneo: - Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Ostajem pri uverenju da bi sa Radovanom Ćurčićem Srbija sigurno našla put do Rusije 2018. ali na moju žalost, presudile su neke druge okolnosti i razmišljanja, koja meni nisu ostavila izbora. Zahvalio bih se na saradnji Radovanu Ćurčiću koji je pokazao ogromnu posvećenost, kao kada je predvodio mladi tim do završnice Evropskog prvenstva. Hvala i njegovom stručnom štabu, svim igračima i pojedincima koji su verovali u naš zajednički rad i projekat. Naravno, reprezentaciji Srbije, od sveg srca želim uspeh u kvalifikacijama i da obraduje naciju, izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji - rekao je Savo Milošević.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Savo Milošević posle ostavke na mesto potpredsednika FSS

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2016, 08:32

– Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.