Musemić: Zvezda odavno nije bila bolja

Izvor: Mondo, 28.Sep.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musemić: Zvezda odavno nije bila bolja

Trener Sarajeva, bivši golgeter Crvene zvezde, Husref Musemić Husref Musemić smatra da beogradski klub može da izbori evropsko proleće u konkurenciji Kelna, Arsenala i BATE Borisova.

Legendarni golgeter beogradskog kluba iz 80-tih godina prošlog veka u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da je i sam plasman u grupnu fazu Lige Evrope uspeh, ali veruje da izabranici Vladana Milojevića mogu da naprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << korak više..

"Zvezda ima dobar tim koji može prijatno da iznenadi, a kao bivši fudbaler s optimizmom očekujem prolazak u narednu fazu. Biće teško, ali ne i neizvodljivo. Crveno-beli mogu da izvuku povoljan rezultat u Kelnu, kojem ne cvetaju ruže, i zato verujem da imaju snage za to. Milojević je dobro posložio ekipu, uprava je dovela dobre igrače i mislim da Zvezda odavno nije bila bolja", rekao je Husref Musemić banjalučkom dnevniku.

Foto: Nebojša Šatara/MONDO

Priznao je da se često čuje telefon sa nekadašnjim saigračima iz crveno-belih i najavio dolazak na stadion "Rajko Mitić" na utakmicu protiv Arsenala.

"Često se čujem sa Stevanom Stojanovićem i Mitrom Mrkelom, održavamo naše prijateljstvo. Nameravam da dođem u Beograd i pogledam utakmicu protiv Arsenala ukoliko mi obaveze dozvole. Biće to pravi spektakl", dodao je nekadašnji centarfor Zvezde.

Musemić za MONDO: Srbima fali patriotizam

"ŠAJBEROVO KOLO" - Musemić i Vlado Čapljić
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.