Mrkela u ložu doveo pojačanje iz FSS (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 20:33

Mrkela u ložu doveo ''pojačanje'' iz FSS (foto)

Nije teško pogoditi ko je u pitanju.

Crvena zvezda je na dobrom putu da upiše novu pobedu i dodatno uveća ionako ubedljivu prednost u odnosu na Partizan, a sve uoči duela sa crno-belima u polufinalu Kupa naredne srede.

Posle prvog poluvremena na ''Rajku Mitiću'' vodi protiv Radnika sa 2:1, a zanimljiva slika može se videti iz Zvezdine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lože, gde u društvu sportskog direktora šampiona Srbije Mitra Mrkele utakmicu prati i Zvezdin nekadašnji napadač i naš dugogodišnji reprezentativac, a sada aktuelni potpredsednik FSS Marko Pantelić.

Podsetimo, Marko Pantelić i Zvezdin trener Dejan Stanković su kumovi.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanković gleda ka derbiju: ''Prava najava''

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Zvezdin šef struke ima mnogo razloga da bude zadovoljan...Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u prvenstvu, najnovija je ostvarena večeras na ''Rajku Mitiću'' protiv Radnika rezultatom 4:1, a posle meča trener Dejan Stanković je najpre objasnio zbog čega je bio nešto lošiji start njegovog tima..."Znate...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.