Stanković gleda ka derbiju: Prava najava

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 21:54

Stanković gleda ka derbiju: ''Prava najava''

Zvezdin šef struke ima mnogo razloga da bude zadovoljan.

Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u prvenstvu, najnovija je ostvarena večeras na ''Rajku Mitiću'' protiv Radnika rezultatom 4:1, a posle meča trener Dejan Stanković je najpre objasnio zbog čega je bio nešto lošiji start njegovog tima.

"Znate kako, kad dugo ne igraš, to se oseti... Mislim da prvo poluvreme nije bilo to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo spremili i očekivali. Bilo je najpre priprema, pa stop zbog korone, pa počeli sa mečevima, pa momci ne igraju, trebalo im je vremena. Uspeli smo da okrenemo rezultat na dva prekida", rekao je Stanković za TV Arena Sport.

U nastavku ne samo da je Zvezda pobedu učinila ubedljivom, nego je zablistao i dojučerašnji član omladinskog tima, 17-godišnji Andrija Radulović. Sve to Stanković vidi kao idealan uvod za sredu u derbi sa Partizanom.

"Drugo poluvreme bilo je požrtvovanije, bio pravi pristup, u najkraćem prava najava za ono što sledi u sredu. Mi smo imali sreću što možemo da rotiramo igrače. Osetilo se to u prvom poluvremenu, ali u drugom ne", dodao je on.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda na ovome svakodnevno radi i rezultati se vide! Da li će i protiv Partizana ovako?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Čini se da je u ovom segmentu igre Zvezda u prednosti u odnosu na najvećeg rivala...U ubedljivoj pobedi protiv Radnika (4:1), Crvena zvezda je samo potvrdila koliko je opasna iz prekida, posle kornera...Iz meča u meč, to sve više dolazi do izražaja, a večeras je Zvezda prva dva gola postigla posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.