Mrkela: Savo je za mene prijatno iznenađenje

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 14:04

Mrkela: ''Savo je za mene prijatno iznenađenje''

Pre nego što su se vratili u svoje klubove, zajedno su sarađivali.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostovao je sinoć na TV Arena Sport, gde je, između ostalog, govorio i o svom odnosu sa aktuelnim trenerom Partizana Savom Miloševićem.

Podsetimo, njih dvojica bili su bliski saradnici dok su radili u Fudbalskom savezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije.

''Sarađivao sam sa Savom pet godina i srađivali smo fenomenalno.







Delili smo istu kancelariju, pričali o svemu. Iznenadio sam se kad sam Savu video na mestu trenera Partizana, ali pozvao sam ga i čestitao i on je za mene prijatno iznenađenje.





Savo je pametan čovek bio je odličan funkcioner i negde sam ga video u tom poslu i želim mu sve najbolje'', izjavio je Mrkela, a prenosi ''Telegraf''.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.