Mrđu izdalo strpljenje, prvi strelac Lige tužio Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jun.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrđu izdalo strpljenje, prvi strelac Lige tužio Zvezdu

Dragan Mrđa je tužio Crvenu zvezdu! Arbitražnoj komisiji Super ligi poslat je zahtev iskusnog napadača za raskid ugovora na štetu kluba sa Marakane.
(FOTO: N. Negovanović)
Argumenti su u dugovima i nema dileme da će u roku od mesec dana dobiti pravo da nastavi karijeru u drugoj sredini.
Pasivnost Zvezdine uprave ispisaće novi ceh. Mrđa je još u petak dostavio čelnicima zahtev za rastanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uz otpis dela duga. Kao i po mnogim drugim pitanjima, sporo se reagovalo.
Kad je video da na sednici Upravnog odbora od ponedeljka njegov slučaj nije rešen, niti ima naznaka da hoće uskoro, odlučio je da zaštiti prava na drugi način.
Konfuzna situacija u klubu, uzrokovana ne samo izbacivanjem iz kvalifikacija za Ligu šampiona, samo je ubrzala Mrđinu odluku da zatraži raskid ugovora.
Nema dileme da će mnogi prvotimci zahtevati rastanak, šampionski tim će se definitivno raspasti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.