Izvor: Blic, 08.Mar.2021, 16:09

Mozzart i FK Zvezda u poseti sigurnoj kući, Stanković i Gajić pružili podršku ženama

Stop nasilju nad ženama je poruka koju Mozzart kroz projekat sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije šalje sve glasnije, a sportske legende pomažu da eho ove važne akcije nikad ne utihne. Drugu godinu zaredom, predstavnici Mozzarta i FK Crvena zvezda na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem posetili su Sigurnu kuću, kako bi 8. marta ukazali na važnost borbe protiv nasilja u porodici. Strateg srpskog šampiona, kao i fudbaler Milan Gajić ulepšali su praznik ovim hrabrim ženama, a kompanija Mozzart je nastavila sa donacijama i decenijskom podrškom ovoj ustanovi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvajmo žene – Mozzart i Zvezda posetili Sigurnu kuću

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Ponosan sam što učestvujemo u akciji Stop nasilju nad ženama, kaže trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković. Ove žene su svašta pretrpele u životu, uvek će imati našu podršku, dodao je fudbaler Milan Gajić.

Nastavak na N1 televizija...

Mozzart i Zvezda u poseti Sigurnoj kući, Stanković i Gajić pružili podršku ženama

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 12:51

Naša kompanija ponovo u humanitarnoj misiji..Stop nasilju nad ženama je poruka koju Mozzart sve glasnije šalje kroz projekat koji realizuje zajedno sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije, a sportske legende pomažu da njen eho nikad ne utihne. Drugu godinu zaredom, predstavnici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.