Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 23:35

Može li Bruno Mezenga da izbaci Sao Paulo?

Ferovijarija gostuje na Morumbi (subota, 02.30) u četvrtfinalu plej-ofa šampionata Pauliste, a Ernan Krespo je odmarao prvotimce za taj meč

Najzanimljiviji meč četvrtfinala brazilskog šampionata Pauliste biće odigran u Sao Paulu. Slavni prvoligaš od 02.30 časova dočekuje Ferovijariju, predvođenu Brunom Mezengom.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde briljira ove sezone u dresu Ferovijarije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju je provukao do plej-ofa. Raspucao se, postigao je osam golova ove sezone, pa je trenutno najbolji strelac u čitavom takmičenju.

02.30: (1,38) Sao Paulo (4,40) Ferovijarija (7,75)

Sao Paulo je uspeo da savlada Ferovijariju poslednji put kada su se sastali, posle preokreta, sa 2:1. Tada doduše nije igrao Mezenga. Ovaj tim Ferovijarije je mnogo bolji.

Sao Paulo nije osvojio titulu devet godina, zato je sada Paulistu trener Ernan Krespo označio kao prioritet. U Kopa Libertadoresu u četvrtak protiv Rentistasa u Urugvaju je igrao rezervni tim, a sada će u najjačem sastavu na Ferovijariju. Odsutni su Danijel Alveš, Lučijano i Eder zbog povreda, ostali svi mogu da igraju. U odnosu na prvu fazu takmičenja, Sao Paulo je registrovao Vilijama, Orehuelu, Paulinja Boju i Šajlona.

Ferovijarija ima probleme, pošto su povređeni Nando Karandina i Everton Brito. Moraće bez njih da traže četvrtu uzastopnu pobedu. Biće ovo četvrti susret ova dva tima, prva dva su završena nerešeno, a Ferovijarija još uvek nikada nije pobedila.

BRAZIL, PAULISTA – PLEJ-OF

Utorak

Korintijans – Inter de Limeira 4:1 (1:0)

Petak

Mirasol – Guarani 0:0 *penalima 4:3

Subota

00.30: (2,60) RB Bragantino (3,00) Palmeiras (2,75)

02.30: (1,47) Sao Paulo (4,00) Ferovijarija (6,50)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Klaudinjo zamalo do gola sezone kao Mekses, Palmeiras ipak u polufinalu Pauliste (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 02:36

Roni presudio RB Bragantinu..Mučio se Palmeiras u ovogodišnjoj Paulisti, tek u poslednjem kolu, uz dosta sreće uspeo da izbori plasman u pelj-ofu, a onda večeras šestom pobedom u nizu overio mesto u polufinalu šampionata države Sao Paulo i poslao jasnu poruku konkurenciji. Nikada ne otpisujte...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.