Mordovija testira Zvezdu za domaće prvenstvo

Izvor: Blic, 10.Jul.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mordovija testira Zvezdu za domaće prvenstvo

Fudbaleri Crvene zvezde obrukali su se u Evropi, ali ih čeka provera sa još jednim evropskim klubom. Naravno, prijateljska. Gost crveno-belih u nedelju od 19 časova će biti ruska Mordovija.

Biće to generalana proba tima Miodraga Božovića pred početak domaćeg prvenstva i meč sa OFK Beogradom. Ruski tim se nalazi u Srbiji na pripremama, a utakmica u nedelju bi trebalo da mu bude poslednja u našoj zemlji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pristalice crveno-belih će na delu moći da vide i tri pojačanja koja nisu bila licencirana za mečeve sa Kairatom: Vieiru, Matosa i Ibanjeza. Ovaj poslednji će biti predstavljen medijima u subotu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mordovija testira Zvezdu za domaće prvenstvo, ulaz besplatan

Izvor: Blic, 10.Jul.2015

Fudbaleri Crvene zvezde obrukali su se u Evropi, ali ih čeka provera sa još jednim evropskim klubom. Naravno, prijateljska. Gost crveno-belih u nedelju od 19 časova će biti ruska Mordovija, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan...Biće to generalana proba tima Miodraga Božovića pred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.