Mladom fudbaleru Zvezde demoliran BMW

Izvor: NaDlanu.com, 20.Dec.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladom fudbaleru Zvezde demoliran BMW

Nepoznati počinioci razlupali su automobil fudbaleru Crvene zvezde Stefanu Mihajloviću (19). Automobil marke BMW totalno je uništen, a šteta je između 10.000 i 15.000 evra.

Njegov BMW je veoma oštećen, razlupano je zadnje staklo, a na haubi su očigledni otisci od patika, jer su huligani skakali po automobilu i iživljavali se. Mihajlović je na Fejsbuku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ostavio komentar “Bravo, šmekeri, bravo!”, a za “Blic” kaže da nije prvi put da mu nepoznati huligani uništavaju auto. "Već nekoliko meseci unazad neko mi uništava automobil. Dešavalo se da mi ga izgrebu ključevima, ja ga popravim, a onda mi otkinu brisače. Popravim i to, a onda mi ga celog izgrebu. Ovo sada je najradikalniji slučaj. Ne samo da su ga spolja uništili već su ga i iznutra demolirali. Sramota!".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.