Mladi reprezentativci posetili škole u Nišu i pozvali klince na meč sa Rusijom

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi reprezentativci posetili škole u Nišu i pozvali klince na meč sa Rusijom

Mladi reprezentativci Srbije braca Ivan i Luka Ilić, Lazar Pavlović i Ranko Veselinović, posetili su dve osnovne škole u Nišu i izazvali oduševljenje đaka.

Oni su tamo bili u društvu legendi Crvene zvezde i Partizana, Nenada Milijaša i Saše Ilića koji su sada u stručnom štabu selektora Ilije Stolice.

Deca su skandirala imena svojih idola i iskoristili jedinstvenu priliku da se fotografišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dobiju autogram.

Ovom prilikom, Milijaš i Ilić su pozvali mališane da dođu u utorak 19. novembra i podrže mladi tim Srbije na utakmici sa Rusijom.

"Često sam kao igrač Partizana gostovao na Čairu i znam da niška publika ume da stvori fantastičnu atmoferu. Upravo nam takav ambijent treba u utorak uveče, jer nas očekuje najteže iskušenje u ovim kvalifikacijama", izjavio je Saša Ilić.

Milijaš je između ostalog pomenuo važnost podrške reprezentaciji.

"Nas su kao klince učili da je reprezentacija svoje zemlje svetinja i da uvek treba da dišemo kao jedan kada igra Srbija. Pripremili smo vam ulaznice za duel sa Rusijom i nadam se da ćete imati priliku da se radujete važnoj pobedi naših momaka", izjavio je Nenad Milijaš.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.