Mitrović posle Mursije potpisao za Manresu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović posle Mursije potpisao za Manresu

Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović karijeru nastavlja u Manresi, potvrdio je danas španski klub.

Krilni centar se tako vratio u Španiju posle samo nekoliko meseci od odlaska iz Mursije i potpisao kratkoročni ugovor sa Manresom.

On će u narednih nekoliko nedelja imati priliku da se dokaže u novom klubu kako bi odmenio povređene Jankuba Simu i Paka del Akilu.

Prošle sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << španskom prvenstvu beležio je 4,9 poena i 4,2 skoka u proseku po utakmici.

Ranije je kratko bio u Bambergu, dok je sa Crvenom zvezdom u periodu od 2012. do 2017. godine osvojio po tri titule prvaka Srbije i ABA lige, uz četiri Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.