Miško progovorio o ONOM tvitu: Niko se nije upustio u suštinu

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miško progovorio o ONOM tvitu: "Niko se nije upustio u suštinu"

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović još jednom se osvrnuo na komentare Željka Obradovića posle duela sa Crvenom zvezdom mt:s ali i na svoju rekaciju kojom je izazvao buru.

Reakcija Miška Ražnatovića na konferenciju za medije koju je Željko Obradović održao u Beogradu nakon duela Crvene zvezde mt:s i Fenerbahčea izazvala je veliku buru u sportskoj javnosti.

Poznati košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << menadžer na "Tviteru" je prokomentarisao da se dovodi u pitanje "da li je najveći stvarno najveći, kada tako lako gubi prijatelje i drugove".

Gostujući u emisiji "U Obruču" Miško Ražnatović se osvrnuo na svoj komentar i konstatovao da je pogrešio što je bilo šta napisao, posebno zbog činjenice da niko nije shvatio suštinu.

"Objektivno, mogu da kažem da sam pogrešio, ali ne zbog mišljenja koje sam izneo. Trebalo je da imam više tolerancije za trenera i izjave posle utakmice. Nije trebalo da komentarišem ali zasmetalo mi je to što se posle utakmice u kojoj sam uživao otišlo u neku drugu krajnost razgovorom o prijateljstvima i nacionalnim elementima i to me je povuklo da stavim taj tvit" objasnio je Ražnatović.

On je poručio da mu nije jasno ni zašto se podigla tolika prašina jer je svoje mišljenje izneo na društvenoj mreži koja bi trebalo da služi u privatne svrhe.

"Nažalost, niko se nije upustio u suštinu. Crven-beli su pisali 'bravo kralju, najbolji si', a crno-beli su sasuli salve uvreda jer su to doživeli kao nešto lično. Suština je drugačija i možda bi bilo pametnije da nisam ostavio taj komentar" zaključio je Miško Ražnatović.

Podsećamo da je Željko Obradović u Beogradu, nakon poraza Fenerbahčea od Crvene zvezde mt:s govorio kako nije zaslužio uvrede sa tribina i da zbog odsustva rekacije predstavnika srpskog tima više nema prijatelje u Zvezdi.

Situacija se nakon toga smirila pošto su se tim povodom oglasili Nebojša Čović ali i sam Željko Obradović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miško Ražnatović: Nije trebalo da prozivam Obradovića!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017

Poznati košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović istakao je da je možda i pogrešio što je posle meča Zvezde i Fenerbahčea svojim čudnim twitom kritikovao Željka Obradovića...Ražnatović je tada napisao:..- Veliki broj Srba se jutros sa tugom upitao, da li je najveći zaista najveći, kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.