Mirotić: Nastaviću da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali priključe VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirotić: Nastaviću da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali priključe VIDEO

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić imao je veoma topao doček od strane navijača Crvene zvezde zbog svog humanitarnog rada.

Pre ravno sedam dana medijskim nebom u Srbiji prostrujala je vest da je rođeni Podgoričanin kroz novu akciju obezbedio dom za sedmočlanu porodicu Kojović u Sjenici.

Mirotić je preko humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" donirao 30.000 evra kako bi otac Negoslav, majka Suzana i njihovo petoro dece dobili krov nad glavom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Njegova Barselona gostovala je u Beogradu, gde je pobedila Crvenu zvezdu rezultatom 73:65 u hali "Aleksandar Nikolić".

"Srećan sam zbog pobede i zbog dočeka koji nisam očekivao, hvala navijačima Zvezde, hvala našem narodu. Dokazali su da se u životu greši, svi mi grešimo, a ovo je za mene bilo posebno, trofej koji sam dobio je najznačajniji u karijeri i pamtiću ovo dok sam živ. Za mene je ovo veliki motiv, nastaviću svoju misiju da pomažem našem narodu i daće Bog da se ostali sportisti uključe i da zajedno svi pomažemo ljudima kojima je jako potrebna pomoć", rekao je Mirotić.

Košarkaški gledano vratio si se iz NBA u Evroligu, kako to izgleda?

"Pet sezona u NBA treba malo vremena da se priviknem, ali trenutno ovde u Barseloni situacija je sjajna, trener Pešić me stavlja u situaciju da se komotno osećam. Večeras nisam zadovoljan svojom partijom, ali bilo mi je teško da igram posle svega, bio sam pun emocija. Kao ekipa smo odlično odigrali u drugom poluvremenu, trealo nam je malo vremena da shvatimo neke stvari, Zvezda je bila agresivna, a ovde je jako teško pobediti"
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Svi prave greške, dokazali su da može da se oprosti"

Izvor: B92, 25.Okt.2019

Nikola Mirotić, košarkaš Barselone, kaže da ni u najboljim snovima nije zamišljao ovakav doček navijača Crvene zvezde...Krilni košarkaš je s puno emocija pričao za srpske novinare posle utakmice u kojoj je Barselona savladala šampiona Srbije...Mirotić, koji je poreklom iz Crne Gore, a nastupa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.