Svi prave greške, dokazali su da može da se oprosti

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi prave greške, dokazali su da može da se oprosti"

Nikola Mirotić, košarkaš Barselone, kaže da ni u najboljim snovima nije zamišljao ovakav doček navijača Crvene zvezde.

Krilni košarkaš je s puno emocija pričao za srpske novinare posle utakmice u kojoj je Barselona savladala šampiona Srbije.

Mirotić, koji je poreklom iz Crne Gore, a nastupa za Španiju, poznat je po svojim dobrotvornim akcijama u kojima pomaže Srbima.

U prethodnih nekoliko godina pomogao je mnogim srpskim porodicama i navijači, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i KKCZ znali su to da cene.

"Nisam ni zamišljao da će se ovo desiti večeras. Rekli su mi da će biti neki poklon, a nisam ni znao vezano za šta. Skandiranje je bilo neverovatno... Šta da vam kažem... Bilo mi je teško da skocentrišem večeras i da igram. Ono što sam doživeo nisam ni u najboljim snovima zamišljao. Želim svu sreću Zvezdi", rekao je Mirotić novinarima.

Mirotić je u najnovijoj akciji, uz saradnju sa Humanitarnom organizacojom Srbi za Srbe, pomogao porodici Kojović iz Sjenice.

Krilni košarkaš Barselone je pre četiri godine na Evrobasketu poceo zastavu Srbije, kada je vidno iznerviran izlazio iz dvorane posle meča sa Italijom.

"Hvala narodu. Dokazali su da može da se oprosti, da ima želje i ima volje. U životu se greške dešavaju, ali bože moj, svi se trudimo da greške ispravimo. Večeras je bio poseban meč za mene, ovaj trofej je najbitniji u mojoj karijeri. Ovaj momenat ću pamtiti celog života", kazao je Mirotić.

Opširnije izjavu Mirotića pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.