Milunović: Ostaje žal

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 23:36

Milunović: Ostaje žal

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović sumirao je utiske nakon poraza svog tima u Haifi protiv Makabija (3:2).

"Ostaje žal za vođstvom na poluvremenu, gorak je ukus, ali ništa nije gotovo i znamo šta nam je činiti u Beogradu. Ovo je samo prvo poluvreme, a nastavak sledi na Marakani. Bili su teški uslovi za igru, ali znali smo to i svesni smo da nije lako ući u Ligu šampiona", počeo je Milunović. Imaće vremena da izvuku pouke izabranici Dejana Stankovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Posle svakog poraza je vruća glava, teško je sumirati utiske i bolje je da prenoćimo i analiziramo greške. Makabi je dobra ekipa, individualno i timski, nemam dileme oko toga. Bazirali su se na tome da čuvaju prednost, mi pokušavali u nastavku, imali šanse, ali nismo postigli gol. Žao mi je i zbog prilika iz prvog poluvremena, posebno ona Bukarijeva, ali šta je tu je. Svaka utakmica u Evropi je novo iskustvo, a pouke izvlačimo iz pobeda i poraza. Bilo je dobrih i loših stvari, ali revanš je za šest dana i moramo da analiziramo sve", dodao je Milunović.

Recept za revanš je jasan.

"Početak svake utakmice je u kvalifikacijama takav da se opipavaju snage u prvih 15 minuta. Malo smo lošije ušli u meč, ali čim smo došli do našeg pasa i osetili teren, bilo je dobro. To mora da nam bude recept, a u Beogradu pred našim navijačima očekujem bolju igru", nastavio je Milunović.

Dan odluke biće u utorak, 23. avgusta od 21 čas.

"U Beogradu se odlučuje, igramo na našem terenu. Kažem, žao nam je što smo ispustili prednost, ali to je fudbal. Na našem stadionu, idemo na prolaz i ulazak u Ligu šampiona", zaključio je Milunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.