Izvor: RTS, 17.Avg.2022, 23:16

Stanković za RTS: Glava ne sme da se obori, na Marakani ništa nije nemoguće

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je nakon poraza od Makabija u Haifi od 3:2, da dvomeč još nije rešen i da je ostao revanš u Beogradu.
Crvena zvezda poražena je sa 3:2 u Haifi od ekipe Makabija u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona.

"Šteta, ali nije završeno. Glava ne sme da se obori, poraz je težak ali mora se izaći jači. Moglo je bolje, moglo je i gore. Bio je strašan ambijent, agresivan protivnik i dosta vlage", izjavio je Stanković nakon meča.
Trener Crvene zvezde rekao je da je njegov tim morao da iskoristi šanse i nokautira protivnika. 
"Menjala se kontrola, uvod je bio težak, okrenuli smo u našu korist, mogli smo da iskoristimo dve lepe prilike i onda ko zna na koju stranu bi meč otišao. Olako smo primili dva gola, videlo se da su se i oni zadovoljili preokretom, bilo je naporna i teška utakmica, moralo je mnogo da se radi, čestitam na borbenosti, mora i može bolje", dodaje Stanković.
Šef struke crveno-belih rekao je da je gotovo samo jedno poluvreme.
"Ovo je samo poluvreme, imaju gol prednosti, ali na Marakani ništa nije nemoguće", zaključio je Stanković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milunović za RTS: Ostaje gorak ukus, ali znamo šta nam je činiti u Beotradu

Izvor: RTS, 17.Avg.2022

Defazivac Crvene zvezde Nemanja Milunović, izjavio je nakon poraza od Makabija Haife da ostaje žal za prvom utakmicom, ali da on i njegovi saigrači znaju šta im je činiti u revanšu. . Crvena zvezda je poražena od Makabija sa 3:2 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija...

Nastavak na RTS...

Zvezda na skeneru B92.net: Promaja ubija

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 07:37

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković imao je relativno jasnu taktičku zamisao pred duel sa Makabijem, ali ga je ista dosta koštala...Zvezda je u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona poražena od Makabija iz Haife rezultatom 3:2...Rezultat koji sigurno nije dobar, ali koji ostavlja mnogo prostora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.