Milosavljević: Daćemo sve od sebe

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 21:04

Milosavljević: Daćemo sve od sebe

Košarkaš Igokee Dragan Milosavljević izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da će njegov tim dati sve od sebe na meču protiv beogradskog kluba.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova gostuju ekipi Igokee u prvom kolu ABA regionalne lige.

"O ekipi Zvezde ne treba trošiti reči, uz Partizan jedan od favorita za osvajanje ABA lige. To su dve evroligaške ekipe koje imaju velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rostere, sjajne igrače, sjajne trenere, sigurno će biti teško. Igramo na domaćem terenu, bez nekog velikog pritiska. Daćemo sve od sebe, da vidimo gde smo u ovom trenutku", izjavio je Milosavljević, a prenosi portal Basketball sphere.

Dodaje da je na ekipi da se opusti i da uživa u utakmicama.

"U pripremnom periodu smo imali problema sa povredama, nismo toliko zajedno kao ekipa. Jedva čekamo početak sezone, drago mi je da smo svi na okupu. Imamo dobru širinu. U nekim trenucima utakmice možemo da se oslonimo na taj ‘switch’, nema nekog mismeča, svi smo veliki, imamo fiziku i to je sigurno jedna prednost koju ćemo koristiti", zaključio je Milosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.