Milojević zadovoljan utakmicom i pobedom protiv Spartaka

Izvor: Beta, 05.Maj.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević zadovoljan utakmicom i pobedom protiv Spartaka

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Spartaka odigrala ozbiljno, dobro i takmičarski, da je zadovoljan nastupom mladog Dejana Joveljića i da će do kraja prvenstva pružiti šansu i ostalima.  "Odigrali smo dobru utakmicu, takmičarski. Danas je dobio šansu Joveljić, pokazao je da ima veliki potencijal, kao i Račić i Luka Ilić. Crvena zvezda ima jako dobar podmladak, probaću u naredne dve utakmice da razigravam i ostale igrače. Žao mi je što ne mogu da ih ubacim još više. Pokazali smo ozbiljnost u današnjoj utakmici, zasluženo smo pobedili", rekao je Milojević za televiziju Arenasport.Fudbaleri Zvezde pobedili su Spartak sa 4:0, Joveljić je postigao dva gola, jedan iz penala, a strelci su bili još Nemanja Radonjić i El Fardu Ben.Upitan da li je Joveljić planiran za penal, Milojević je odgovorio da je trebalo da šutira Ben. "Bez obzira što je došao pre šest meseci, Ben je pokazao veličinu i ta njihova ljubav u svlačionici, želeli su Joveljiću da daju podstrek. Lepo je kad imate starije igrače koji mogu da prenesu mladjima šta znači profesionalizam. Nadam se da će jednog dana Joveljić, kada nesumnjivo postane veliki igrač, da će i on to uraditi jer je ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Penal bio za Bena, ali je on pokazao ljubav

Izvor: B92, 05.Maj.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Spartaka odigrala ozbiljno, dobro i takmičarski. Fudbaleri Zvezde pobedili su Spartak sa 4:0, Joveljić je postigao dva gola, jedan iz penala, a strelci su bili još Nemanja Radonjić i El Fardu Ben.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.