Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 21:21

Milojević za RTS: Svaka pobeda je bitna, cilj nam je da ubrzamo igru

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Ferencvaroša u trećem kolu grupne faze Lige Evrope ubedljivim rezultatom, 4:1. Trener crveno-belih je nakon utakmice rekao da je njegova vizija da Zvezda ubrza igru i da postigne što više golova.
Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je nakon pobede nad Ferencvarošem rekao da je zadovoljan rezultatom i prikazanom igrom njegovog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Hoću da budem realan i da kažem da bih bio zadovoljan bilo kakvom pobedom pre utakmice, a kada bude velika onda sam prezadovoljan", rekao je šef stručnog štaba Zvezde. 
Crvena zvezda i Ferencvaroš će se opet sastati u četvrtom kolu Lige Evrope za sedam dana. 
"Teško je dobiti istog protivnika dva puta uzastopce, ali dešavalo se to i u mojoj karijeri, sa ovakvim odnosom i bez kočnica zbog igre na strani, mi to možemo", zaključio je Miloš Milojević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Pešić: Sada smo u borbi za prva dva mesta

Izvor: Danas, 06.Okt.2022

Ubedljivom pobedom nad Ferencvarošem (4:1) fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u igru za jedno od prva dva mesta na kraju grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na Danas...

Milojević: Treba da budemo umereni u svemu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2022, 07:18

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je prezadovoljan pobedom protiv Ferencvaroša u trećem kolu grupe H Lige Evrope. Crvena zvezda je ranije pobedila rezultatom 4:1..."Prezadovoljan sam rezultatom, ali više načinom na koji smo dobili utakmicu, odnosom igrača, zalaganjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.