Milojević u strahu: Najgore od svega je što su nam se povredila trojica igrača!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević u strahu: Najgore od svega je što su nam se povredila trojica igrača!

"Ne znam da li će igrati protiv Partizana", rekao je trener Mege

Mega Leks se hrabro borio, ali na kraju izgubio bitku protiv Crvene zvezde. Bio je zadovoljan strageg tima iz Sremske Mitrovice, ali opomenuo je svoje momke da moraju pod hitno da izvuku pouke.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Igrali smo dobro prvo poluvreme, ali se onda desio neočekivani pad u trećoj deonici, što je potpuno nedopustivo. Znali smo da će Zvezda odgovoriti na našu igru, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će igrati čvrsto i vrlo agresivno, ali mi nismo bili dovoljno agresivni, već smo počeli da se povlačimo i da se branimo. A kada se branite protiv takvog protivnika ništa dobro ne možete da izvučete iz toga. Uprkos svemu tome vratili smo se u život čak i u egal gde smo poveli. Ali, bili smo u problemu s ličnim greškama i odbrana nam je pala, svaki faul bila su slobodna bacanja za Zvezdu", rekao je Miojević i otkrio veliki problem:

"Idemo dalje, najgore od svega je to što su na se povredila trojica igrača - Ivanović i Janković povredili su skočne zglobove, a Zagorac ruku. Iskreno, nadam se da nije strašno, ali prve prognoze nisu obećavajuće, ne znam da li će igrati".

Sličnog razmišljanja bio je i najbolji strelac Mege Danilo Nikolić, koji je meč završio sa 17 poena i osam skokova.

"Igrali smo ravnopravno protiv šampiona, pokazali da možemo da igramo ovakve utakmice. Ipak,  ne smeju da nam se događaju stvari kao što je treća četvrtina i moramo što pre da izvučemo pouku iz ovakve utakmice. Sledeća je utakmica sa Partizanom, idemo dalje i nadamo se najboljem".

Mega Leks u drugom kolu dočekuje Partizan, a utakmica je na programu u nedelju od 17 časova u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.