Milojević promešao tim, ovako će izgledati generalna proba pred PSŽ! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević promešao tim, ovako će izgledati generalna proba pred PSŽ! (SASTAVI)

Nekoliko promena protiv Kruševljana.

Duel između Crvene zvezde i Napretka na stadionu Rajko Mitić otvoriće 20. kolo Superlige Srbije.

Trener "Crveno-belih" Vladan Milojević odlučio je da promeša sastav protiv Kruševljana, ali i da proveri na koga će moći da računa u poslednjem kolu Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Mesto na golu Zvezde pripašće Popoviću koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će zameniti Milana Borjana iz preventivnih razloga pošto je reprezentativac Kanade imao nezgodnu povredu od koje se u međuvremenu oporavio.

Popović - Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić - Jovančić, Krstičić, Ben, Ebisilio, Simić - Pavkov.

Milorad Kosanović je sve raspoložive snage poslao na teren, a ovo su igrači kojima veruje.

Nikola Petrović - Boranijašević, Veškovac, Marinković, Nemanja Petrović - Baha, Kostić, N'Diaje, Vulić, Vukanović - Alivodić.

Meč počinje od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NADAM SE DA ĆE NEKO PONOVITI TAKO SAVRŠEN REZULTAT KAO ŠTO JE TOKIO: Milojević posle pobede nad Napretkom pričao o velikom jubileju Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su protiv Napretka sa 3:0 na svom terenu u 20. kolu Superlige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan prikazanim od njegovih igrača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.