Milojević pred Trnavu: Ja verujem, oni su pod pritiskom

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Trnavu: Ja verujem, oni su pod pritiskom

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će ekipa dati sve od sebe da pobedi Spartak iz Trnave i plasira se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su u prvom meču u Beogradu remizirali 1:1 i sada im je neophodna pobeda ili remi sa više golova kako bi izbacili slovačkog šampiona.

"Ovo je drugo poluvreme, došli smo da odigramo dobar meč. Spremali smo se kao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što se spremamo za sve ostale mečeve. Igraćemo protiv kompaktne i agresivne ekipe. Spartak je u prednosti zbog gola u Beogradu, ali mi se ne opterećujemo tim podatkom. Daćemo sve od sebe. Na nama je da se borimo", poručio je trener Zvezde.

Slovaci se zbog rezultata u Beogradu nalaze u blagoj prednosti, zbog čega im Milojević prepušta ulogu favorita.

"Oni će imati pritisak jer moraju da brane rezultat. Verujem u pozitivan ishod. U životu morate uvek da verujete. Ne bismo došli do ovde da ne verujemo. Važno je da uradimo sve što možemo, pa ćemo videti na kraju. Moramo da budemo pozitivni", zaključio je on.

Duel Spartaka i Zvezde igra se u utorak od 20.30, a pobednika u plej-ofu gotovo sigurno čeka austrijski Salcburg.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.