Zvezda putuje u Slovačku

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda putuje u Slovačku

Fudbaleri Crvene zvezde putuju danas u Slovačku, gde ih čeka revanš sa Spartakom u Trnavi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prva utakmica završena je nerešeno 1:1.

Trener ekipe Vladan Milojević poveo je 20 igrača.

Putuju Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Milan Pavkov i Nikola Stojiljković.

Zvezda je u nedelju uveče igrala sa Spartak Suboticom u Super ligi Srbije i pobedila sa 3:0, a Milojević je izveo rezervnu postavu sa samo nekoliko igrača u timu koji idu u Slovačku.

Fudbaleri crveno-belih će oko 11.00 krenuti čarterom za Bratislavu, odakle će autobusom nastaviti do Trnave.

Trening na stadionu u tom gradu imaće večeras u 19.30, dok će se utakmica igrati u utorak od 20.30.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA OTPUTOVALA U SLOVAČKU: Evo na kojih 20 fudbalera računa Milojević

Izvor: Kurir, 13.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Slovačku, gde ih čeka revanš sa Spartakom u Trnavi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

UTAKMICA ODLUKE U TRNAVI: Četiri dileme pred Milojevićem

Izvor: Kurir, 13.Avg.2018

Veljko Simić, Milan Pavkov, Dušan Jovančić i Slavoljub Srnić se ozbiljno nametnuli treneru Crvene zvezde pred meč sa Spartakom u Slovačkoj

Nastavak na Kurir...

Mališani iz dijaspore u kampu "Deki 5" (1): Uz Maksima cela porodica

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2018

Dejan Stanković, nekadašnji kapiten "orlova" i as Crvene zvezde, Lacija i Intera, ovog leta je ostvario dugogodišnju želju - na Zlatiboru je pokrenuo kamp za najmlađe i počeo da im prenosi svoje bogato fudbalsko iskustvo...Pored brojne ekipe stručnih instruktora i lekara, rad kampa "Deki 5" pomogli...

Nastavak na Vesti-online.com...

U Trnavi veruju, ali pozivaju na oprez: Ne smemo da pomislimo da smo već prošli

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2018, 10:07

Vanredno stanje u Trnavi. Na gradskom stadionu večeras će biti sve podređeno ostvarivanju najvećeg rezultata novijoj klupskoj istoriji i eliminaciji Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Beogradskih 1:1 daju za pravo izabranicima Radoslava Latala da veruju u prolazak, ali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.