Milojević pred Mačvu: Kup je bitan, želimo trofej

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Mačvu: Kup je bitan, želimo trofej

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči duela sa Mačvom u osmini finala Kupa Srbije, poručio je da je cilj njegovog tima da osvoji taj trofej posle čak osam godina čekanja. Utakmica osmine finala Kupa između Crvene zvezde i Mačve igra se u sredu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".
"Kup je veoma bitan za nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i borimo se za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića, koji je iskusan i već je ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni. Želimo da osvojimo Kup Srbije", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Mačva je nezgodna ekipa, što je pokazala naš utakmica u Superligi, naglasio je Milojević.
"Mačva ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu", istakao je Milojević i dodao da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi radu ekipe.
Milojević se osvrnuo i na šanse reprezentacije Srbije da se plasira na EURO preko baraža u martu.
"Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima", zaključio je Milojević.
Utakmica osmine finala Kupa između Crvene zvezde i Mačve igra se u sredu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Osam utakmica za mesec dana, sutra već prva, a Miloje je spreman!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019

Vladan Milojević je govorio o narednom meču protiv Mačve...Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 18 časova protiv Mačve, utakmicu osmine finala Kupa Srbije..."Spremali smo se tokom reprezentativne pauze, radimo dobro, imamo reprezentativce koji su se vratili, kao i neke koje čekamo da dodju. Želimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.