Osam utakmica za mesec dana, sutra već prva, a Miloje je spreman!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam utakmica za mesec dana, sutra već prva, a Miloje je spreman!

Vladan Milojević je govorio o narednom meču protiv Mačve.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 18 časova protiv Mačve, utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

"Spremali smo se tokom reprezentativne pauze, radimo dobro, imamo reprezentativce koji su se vratili, kao i neke koje čekamo da dodju. Želimo da osvojimo Kup Srbije", naveo je je Milojević.

On je pohvalno govorio o ekipi Mačve i rekao da je to neugodan tim, ali da veruje u svoje igrače. Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekara dobio dozvolu da se naredih dana priključi radu ekipe.

Crveno-bele očekuje gust raspored, jer će u narednih mesec dana odigrati osam utakmica, a Milojević je rekao da ekipa nema vremena za treninge, ali da mora da se prilagodi tome.





"Uspeli smo u pauzi i bez reprezentativaca da obavimo dobar posao, ali su nam to poslednji ozbiljni treninzi pred zimsku pauzu. Sve posle ovoga će se bazirati na oporavak igrača i pripremama za naredne utakmice", dodao je Milojević.

Govoreći o reprezentaciji Srbije, Milojević je rekao da veruje u plasman na Evropsko prvenstvo.





"Veliki sam optimista kada je u pitanju reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima", naveo je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU POHOD U KUPU: Zvezda igra protiv Mačve, a evo šta kaže statistika!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2019

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova dočekuju ekipu Mačve iz Šapca u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.