Milojević polako gubi strpljenje za pojedine igrače, kaže da ne bi bilo nezasluženo ni da je Inđija pobedila

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević polako gubi strpljenje za pojedine igrače, kaže da ne bi bilo nezasluženo ni da je Inđija pobedila

Vrlo kratko o prvom penalu za njegov tim.

Crvena zvezda je pobedila Inđiju posle dva penala svirana u poslednjih pet minuta, a njen trener Vladan Milojević priznao je posle meča da polako gubi strpljenje za pojedine igrače.

"Složiću se da morate da uđete u utakmicu", odgovorio je Milojević na konstataciju novinara da je njegov tim delovao bezopasno.

Ali, šta je razlog?

"Glupo bi bilo da kažem da smo potcenili Inđiju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ona parola 'lako ćemo'...ima toga, borim se sa tim. Iskren da budem, strpljiv sam i pojedincima dajem šansu, ali mom strpljenju polako počinje da curi vreme. Jako je teško igrati u Zvezdi, kad dobiješ šansu, jako je teško da iskoristiš, a moraš, treba da odigraš minute koje dobiješ, a to je ono što mi jako smeta. Treba da izvučemo debele pouke iz ove utakmice", rekao je Milojević.

Prvi Zvezdin penal je dosuđen iako je prekršaj napravljen van kaznenog prostora, što se videlo na snimku, ali Milojević je samo kratko rekao da nije gledao snimak.

O samoj utakmici...

"Čestitam igračima Inđije i mojim igračima. Eto, pobedili smo, dobili smo tri boda i da je Inđija pobedila ili da je bilo nerešeno bilo bi zasluženo. Potrošili smo celo prvo poluvreme. Inđija igra jako lep i jako fin fudbal, čak sa jako dobrim rotacijama, apsolutno se nismo prilagodili.

Apsolutno ništa nismo uradili od onoga šta samo pripremali. Bezvoljnost umesto da nađemo rešenja. Probali smo u drugom poluvremenu da bacimo sve karte, apsolutno smo se kockali, Inđija je imala dve kontre i priliku da ode na 2:0. Stala je loptica na našu stranu, ali da kažem da Srđa (Srđan Blagojević, trener Inđije) jako dobro radi i pravi dobar posao.







Ima dosta igrača u Inđiji koje sam trenirao i znam da su dobri. Ja ne znam da li nam se ovo vratilo ili će nam se vratiti, a njima će se sigurno vratiti. Uživao sam u jednoj ekipi kao što je Inđija stoji na terenu, kako igra. Srki, sine, samo nastavi da radiš ovako posao, sve će to biti kako treba. Ja mogu da kažem da mi je drago mi je i za njega i za srpski fudbal što stvari idu ovako", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.