Milojević otvorio karte, Zvezda bez municije pred Maltežane

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević otvorio karte, Zvezda bez municije pred Maltežane

Vicešampion Srbije remizirao je bez golova sa Rudarom u meču koji je najavljen kao generalna probra pred start kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u petak poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama koje su u prethodnom periodu obavljene na Zlatiboru.

Nakon remija sa "reprezentacijom" Užica i poraza koji je mlađa garda pretrpela od Zete, Crvena zvezda je odigrala bez golova (0:0) sa Rudarom iz Pljevalja, klubom koji je prethodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu završio na osmom mestu crnogorskog šampionata.

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević otvorio je karte pred start kvalifikacija za Ligu Evrope i na teren poslao ono najbolje sa čim u datom momentu raspolaže.

Zbog obaveza na Evropskom prvenstvu za mlade u timu nije bilo Filipa Manojlovića, Srđana Plavšića i Mihaila Ristića, Gelor Kanga je još na odmoru, a Damir Kahriman nije bio u konkurenciji za tim zbog lakše povrede.

Crvena zvezda: Stanković, Stojković (od 70' Gobeljić), Savić, Frimpong (od 70' Milijaš), Anđelković (od 70' Milošević), Donald (od 57' Račić), Le Talek, Srnić, Ruiz (od 46' Adžić), Rikardinjo (od 70' Vučićević), Boaći (od 70' Pavkov);

U takvim okolnostima Vladan Milojević se odlučio za ono najbolje što ima, a svakako da je najzanimljivije to što su crveno-beli igrali u formaciji 4-4-2 pošto je Rikardinjo u napadu pomagao Boaćiju, dok su u poslednjih dvadeset minuta napadački tandem činili Vučićević i Pavkov.

Crveno-beli su u prvom poluvremenu uglavnom napadali po bokovima ali i pored nekoliko solidnih prilika nisu uspeli da stignu do gola.

Nastavak meča doneo je i nešto bolju igru Rudara koji je u dva navrata imao odlične šanse, ali je mladi golman Stanković odlično reagovao u obe situacije.

Poslednjih dvadeset minuta Milojević je iskoristio da priliku pruži igračima koji su meč počeli kao rezerve, s tim što je Frimpong ustupio mesto Milijašu ali je iskusni vezista "zarotirao" pozicije sa Le Talekom koji je otišao na štopera.

Završnicu meča obeležile su prilike u kojima se našao mladi Vanja Vučićević. Sedam minuta pre kraja Vučićević je krenuo sa polovine terena po boku i na kraju uspeo da uđe u kazneni prostor ali je šutirao pored gola.

Tri minuta kasnije isti igrač dobija upotrebljiv centaršut od Stefana Miloševića ali njegov udarac glavom odlično brani golman Rudara.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra se vraćaju za Beograd gde će obaviti "fine" pripreme za prvi meč sa Florijanom koji je na programu 29. juna od 20 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jalova Zvezda na generalnoj probi pred Maltežane

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv Rudara iz Pljevalja u poslednjoj proveri na pripremama na Zlatiboru...Crveno-beli nisu blistali pred početak evropske premijere i prvi duel protiv malteške Florijane u četvrtak, a najbliži golu bili su u finišu meča kada je mladi Vanja Vučićević...

Nastavak na Vesti-online.com...

Milojević: Biće sve u redu

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je nakon novog remija na pripremama, u generanoj probi za sezonu, da će biti sve u redu...Zvezda je igrala bez golova sa Rudarom iz Pljevalja na Zlatiboru, šest dana ouči početka sezone i prvog meča kvalifikacija za Ligu Evrope..."Generalno sam zadovoljan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.